China Hydraulic 4 Car Storage Parking Lift Quad Stacker factory and manufacturers | Mutrade

Hydraulic 4 Car Storage Parking Lift Quad Stacker

Hydraulic 4 Car Storage Parking Lift Quad Stacker

Taman Hydro 3230

Rincian

Tags

Pambuka

Salah sawijining solusi sing paling kompak lan andal. Hydro-Park 3230 nawakake 4 area parkir mobil ing permukaan siji. Struktur sing kuat ngidini kapasitas 3000kg ing saben platform. Parkir gumantung, mobil tingkat rendah kudu dicopot sadurunge entuk sing paling dhuwur, cocog kanggo panyimpenan mobil, koleksi, parkir valet utawa skenario liyane karo petugas. Sistem mbukak kunci manual nyuda tingkat kerusakan lan ndawakake umur layanan sistem. Instalasi ruangan uga diidini.

Hydro-Park 3130 and 3230 is the new Stacker Parking Lift designed by Mutrade, and is the most effective way to triple or quadruple the capacity of typical parking areas. Hydro-Park 3130 allows three vehicles to be stacked in a single parking space and Hydro-Park 3230 allows four vehicles. It moves only vertically, so the users have to clear the underneath levels to get the higher level car down. The posts can be shared to save land space and cost.

Q&A

1.How many cars could be parked for each unit?
     3 cars for Hydro-Park 3130, and 4 cars for Hydro-Park 3230.
2. Could Hydro-Park 3130/3230 be used for parking SUV?
    Yes, the rated capacity is 3000kg per platform, so all kinds of SUVs are available.
3. Can Hydro-Park 3130/3230 be used outdoor?
    Yes, Hydro-Park 3130/3230 is capable for both indoor and outdoor use. The standard finishing is power coating, and hot dip galvanized treatment is optional. When installed indoor, please consider the ceiling height.
4. What is the power supply violated requested?
     For the power of hydraulic pump is 7.5Kw, a 3-phase power supply is necessary.
5. Is the operation easy?
    Yes, there is control panel with key switch and a handle for locking release.

Spesifikasi

Model Taman Hydro 3230
Kendaraan per unit 4
Kapasitas angkat 3000kg
Dhuwur mobil sing kasedhiya 2000mm
Jembar drive-through 2050mm
Paket daya Pompa hidrolik 7.5Kw
Kasedhiya voltase pasokan listrik 200V-480V, 3 Phase, 50 / 60Hz
Mode operasi Tombol ngalih
Tegangan operasi 24V
Kunci safety Kunci anti-tiba
Rilis kunci Manual nganggo gagang
Munggah / mudhun wektu <150an
Rampung Lapisan bubuk

 

Taman Hydro 3230

Nganyari lengkap seri Hydro-Park anyar

* Kapasitas HP3230 sing dirating yaiku 3000kg, lan kapasitas HP3223 yaiku 2300kg.

Tes sing dibutuhake Porsche

Tes digawe dening pihak kaping telu sing dipekerjakake dening Porsche kanggo dealer ing New York

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Struktur

MEA disetujoni (tes loading statis 5400KG / 12000LBS)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jinis anyar sistem hidrolik struktur Jerman

Desain struktur produk utama Jerman kanggo sistem hidrolik, sistem hidrolik
stabil lan andal, masalah bebas perawatan, umur layanan tinimbang produk lawas tikel.

 

 

 

 

Sistem kontrol desain anyar

Operasi luwih ringkes, panggunaan luwih aman, lan tingkat kegagalan dikurangi 50%.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunci silinder manual

Sistem keamanan sing anyar, pancen kacilakan nul

* Paket daya komersial sing luwih stabil
Kasedhiya nganti 11KW (opsional)

Sistem unit powerpack sing anyar nganyari nganggo Siemens motor

* Powerpack komersial motor kembar (opsional)

Bolt sekrup galvanis adhedhasar standar Eropa

Umur sing luwih dawa, tahan korosi sing luwih dhuwur

Tutul logam sing lembut, pagawean permukaan sing apik
Sawise ditrapake bubuk AkzoNobel, saturasi warna, tahan cuaca lan
adhesi bisa ditambah

ccc

Ndhuwur liwat platform

 

Sambungan modular, desain kolom bareng sing inovatif

 

 

 

 

 

 

Miturut panggunaan
Unit A + N × Unit B…

Nglereni laser + welding Robotic

Nglereni laser sing akurat nambah akurasi bagean, lan
welding robot otomatis nggawe sendhi las luwih kenceng lan apik

Taman Hydro-3130- (11)
Taman Hydro-3130- (11) 2

 

Sugeng rawuh nggunakake layanan dhukungan Mutrade

tim ahli kita bakal siyap nawakake pitulung lan saran

QINGDAO MUTRADE CO., LTD.
QINGDAO HYDRO PARK MACHINERY CO., LTD.
Email: inquiry@hydro-park.com
Tel: +86 5557 9608
Fax: (+86 532) 6802 0355
Alamat: No. 106, Haier Road, Tongji Street Office, Jimo, Qingdao, China 26620

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    YOU MAY ALSO LIKE

    • 2 post 2 level Compact Hydraulic Parking Lift

      2 post 2 level Compact Hydraulic Parking Lift

    • Four Post Type Hydraulic Goods Lift Platform & Car Elevator

      Four Post Type Hydraulic Goods Lift Platform ...

    • Intellegent Sliding Parking Platform

      Intellegent Sliding Parking Platform

    • 360 Degree Rotating Car Turntable Turning Platform

      360 Degree Rotating Car Turntable Turning Platform

    • Mechanical Fully Automated Smart Tower Car Parking System

      Mechanical Fully Automated Smart Tower Car Park...

    • Bestseller! – 2700kg Hydraulic Two Post Car Parking Lift

      Bestseller! – 2700kg Hydraulic Two Post C...

    
    8615705421960