MUTRADE Månedsnyheter april 2019

MUTRADE Månedsnyheter april 2019

Parking Expo 2019: Future – Smart Parking Creates Life

I mai 2019 vil Mutrade delta på den internasjonale bilindustriutstillingen – Shanghai International Smart Parking Devices Expo 2019

bilde1

Selskapet Mutrade har i flere år deltatt aktivt i ulike utstillinger og representerer selskapet som et av de avanserte parkeringsutstyrsselskapene i Kina

Utmerkede konferanseprogrammer som ble holdt under tidligere års utstillinger, samt inviterte eksperter svarte alltid til forventningene våre

bilde2

bilde3

bilde4

bilde5

1. Med den økende skalaen til våre produksjonsanlegg, blir Parking Expo for oss begivenheten som ikke bør gå glipp av.Parking Expo 2019 vil bli holdt på Shanghai World EXPO Exhibition & Convention Center fra 6. til 8. mai 2019.

2. Temaet for denne kommende utstillingen vil være "Future: Smart Parking, Creates Life".

Vi er spesielt glade for å delta på denne utstillingen i år, fordi et av de sentrale temaene er fremtidens teknologi, og våre parkeringssystemer samsvarer perfekt med denne trenden.

Samtidig er temaet sikkerhet – det neste på agendaen for arrangementet – viktig for enhver moderne bedrift og bedrift.Dette er nøyaktig hva vi lykkes med å kombinere: produksjonsdyktighet og pålitelighet av produktproduksjon.

3. I år vil utstillingen vise modeller av eksisterende heiser med interessante tekniske og designmessige løsninger.

Gjester på utstillingen vil kunne se de siste prøvene av våre produkter og avanserte tilnærminger innen bilheiser og parkeringssystemer.

4.Alle vil kunne se produktene våre og vurdere den høye kvaliteten på modellen, samt få råd fra våre eksperter.

5. Under utstillingen vil høyt kvalifiserte spesialister fra selskapet jobbe på Mutrade-standen, de vil gi råd til besøkende og kunder om utvalget av utstyr, service og utstyrsreparasjon.

bilde6

bilde7 bilde8

bilde9

  • Tidligere:
  • Neste:

  • Innleggstid: 11-apr-2019
    8618766201898