FA'AVAE FA'AVAE FA'AVAE FA'ATAUlua SISSOR LIFT UA FA'AVAE LE TALA FA'AVAE I TANZANIA.

FA'AVAE FA'AVAE FA'AVAE FA'ATAUlua SISSOR LIFT UA FA'AVAE LE TALA FA'AVAE I TANZANIA.

Fa'ata'ita'iga:

S-VRC-2

Ituaiga:

Si'i Tu'u Ta'avale Tu'aiga Ta'avale

Malosiaga:

3000kg i le avanoa (fa'apitoa)

Manaoga o le poloketi

Faletaavale tumaoti

Folasaga

I le tali atu i le manaʻoga o le tagata faʻatau mo se faʻaoga faigofie ma faʻapipiʻi tuʻufaʻatasiga e tuʻufaʻatasia lelei ma le laufanua o latou fanua i Tanzania, na matou faʻaalia leSi'itia Ta'avale Ta'avale Ta'avale Ta'avale Lua S-VRC-2.

01 O LE LU'I

S-VRC-2na fa'atulaga faapitoa e fa'ae'e ma fa'alalo ta'avale i luga o fa'avae eseese se lua, fa'aaogaina se masini seleulu mo le fa'aogaina lelei o avanoa.O lenei faiga fou na mafai ai ona matou faia ni avanoa e paka ai taavale i lalo o le eleele e aunoa ma le faalauteleina o le pito i luga.Le si'isi'i seleulu hydraulicsa fa'apipi'i i totonu o le faletaavale a le tagata o tausia, ma maua ai se fofo e fa'aoga ai ta'avale se lua i se pakaga ta'itasi.

02 FAAALIGA O Oloa

O le si'i seleulu e fa'aogaina e fa'aaoga ai se fa'atūlaga si'i hydraulic, fa'ataga sologa lelei le fa'agaoioiga tu'usa'o.Fa'atonuina e se fa'aoga-fa'auoga mamao, o le tulaga e fa'agaoioi i luga pe lalo pe a mana'omia.O lenei tekinolosi fa'amautinoaina se tulaga maualuga o le saogalemu ma le faigofie i le fa'agaioiga.

O se tasi o uiga iloga o leS-VRC-2o lona mamanu fa'ato'a lua, fa'aaogaina se faiga fa'a'ave'au sa'o.E le gata ina fa'aleleia atili ai le fa'aleleia o le si'isi'i ae fa'apea fo'i ona saofagā i lona fa'atuatuaina atoa ma le fa'atinoga.E le gata i lea, o le tulaga pito i luga o lesiitiae mafai ona fa'avasegaina e fa'afefiloi lelei ma le si'osi'omaga, ma fa'ato'a mou atu pe a le fa'aaogaina.

O le taunuuga o se fofo lelei ma faʻaonaponei e le gata ina fetaui ma manaʻoga o paka a le tagata o tausia ae faʻapea foʻi le faʻaleleia atili o le matagofie o latou fale.E ala i le fa'amalieina o avanoa ma saunia se"le vaaia" fofo paka, na matou fa'aleleia lelei le tulaga o paka mo le tagata o tausia.

03 Oloa i Numera

Fa'ata'ita'iga S-VRC-2
Tulaga paka 2
Gafatia uta 3000kgper avanoa (tulaga masani)
Faiga faiga Ki ki
Galulue voltage 24V
Taimi si'i 120s
Paoa sapalai 208-408V, 3 vaega, 50/60hz

 

04 TATOU TE FAAMANATU I LOU SAOGALEMU

Fa'asa'o Fa'aputu & Avanoa Fa'alelei

O le fa'atulagaina o lua fa'avae o le si'i e mafai ai ona tuto'atasi ta'avale e lua, ma fa'atupuina lelei le fa'aluaina o le avanoa e paka ai

Fuafuaga ta'avale

Pe a tuutuu ifo le lifi, aligns seamlessly le tulaga ma le fogafale eleele.Customizable luga faavae mo se foliga matagofie.

Fa'apitoa fa'apitoa i le tele o auala

Matou te faʻafeiloaʻi faʻapitoa i tulaga o le lautele, umi, malaga, ma le gafatia.

05 TUSI FA'AVAE

06 E FA'AMAFELEI E PEI O LE TA'ITA'E I LELEI FA'ATAU

05 VAEGA AUTU

+ Fuafuaga faufau fa'alua fa'atasi ai ma le fa'aogaina o le ta'avale sa'o.
+ Tulaga pito i luga e mafai ona faʻapipiʻiina mo se foliga le lelei.
+ Faiga sili ona saogalemu ma faʻaoga mamao faʻaoga.
+ Avanoa optimization ma le gafatia e paka ai taavale e lua i le avanoa e tasi.

I le faaiuga, o le Double Platform Scissor Lift S-VRC-2 ua faʻamaonia e avea o se fofo fou ma aoga mo manaʻoga tumaoti i Tanzania.O lona tu'ufa'atasiga o le avanoa lelei, fa'alelei fa'alelei, ma le fa'aogaina o le fa'aoga-fa'aoga e avea ai ma se filifiliga iloga mo tagata o lo'o va'ava'ai e fa'alelei a latou pakaga a'o fa'atumauina se mamanu fa'aonaponei.

Fa'afeso'ota'i matou mo se fa'aaliga:

Fia e va'ai S-VRC-2 o lo'o fa'atino?Matou te fiafia e fa'atulaga se fa'ata'ita'iga i lou fa'amalieina.Na'o le tali i lenei imeli, ma o le a faamaopoopoina e le matou 'au se fa'ata'ita'iga e fa'atatau i ou mana'oga.

Fai le Laasaga e sosoo ai:

Aua nei misia le avanoa e siitia ai lou poto masani paka.Fa'afeso'ota'i i matou i le asō e a'oa'o atili e uiga i le S-VRC-2 ma pe fa'afefea ona suia ai lau pakaga.

Mo fa'amatalaga auiliili fa'afeso'ota'i ma matou i aso nei.Ua matou i ai iinei e fesoasoani ia te oe e faʻaonaponei, faʻafaigofie, ma faʻaleleia lou poto masani paka:

Meli matou:info@mutrade.com

Valaau matou: +86-53255579606

  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Taimi meli: Ian-10-2024
    8618766201898