BILOPBEVARING GARAGEPROJEKT MED TO POSTPARKERINGSLIFT

BILOPBEVARING GARAGEPROJEKT MED TO POSTPARKERINGSLIFT

To niveau parkering

Nyt bilopbevaringsprojekt

Mutrade LLC arbejder på adskillige projekter og har gentagne gange bekræftet status som en højklasses udvikler af automatiserede parkeringspladser.Robotic, reoler, automatiseret shuttle parkering, puslespil parkering, tårn parkering - dette er vores forte.

HP1127 2-plans parkeringslift enkel parkeringslift til garage

Men tendenser inden for mekaniseret parkering rundt om i verden viser en vedvarende interesse for simple semi-automatiserede løsninger såsom parkeringslifte.Dette er en enkel og omkostningseffektiv løsning til at øge parkeringspladsen.Et modul giver dig mulighed for at fordoble parkeringskapaciteten ved at placere en bil oven på en anden.

2 post garage bil elevator til parkering

Mutrades parkeringssystemløsninger har forskellige konfigurationer og modifikationer af både dimensioner og parkeringsudstyr med ekstra enheder.

muntrade Kina parkeringsplads elevator 2 biler dobbelt parkeringsplads bil stabler fabrikant

Disse parkeringsstablere er et to-søjlet design med et hydraulisk drev og en solid vandret platform.

Standard HP1127 parkeringslift platform dimensioner:

garage bilopbevaringslift mutrade hydropark Kina producent billift pris

Parkeringsplatformens lastkapacitet op til 2,7 tons

Hydro-Park-1127-&-1121_01

Parkeringen i to plan er designet til parkering både indendørs og udendørs.Modifikationen af ​​parkeringsliften designet til udendørs brug giver mulighed for udførelse af et automatisk kontrolsystem til parkeringsliften med IP65-beskyttelse, ekstra galvanisering osv. Det er muligt at installere det på asfalt og på en betonoverflade på en parkeringsplads. .For mere information kontakt venligst Mutrade.

  • Tidligere:
  • Næste:

  • Indlægstid: 23. maj 2022
    8618766201898