CARA PARKIR NGANGGO LIFT MOBIL GUNTING

CARA PARKIR NGANGGO LIFT MOBIL GUNTING

CARA PARKIR NGANGGO LIFT MOBIL GUNTING

Kanthi pangembangan teknologi lan tambah akeh mobil ing dalan ing negara kita, pitakonan babagan panggunaan peralatan sing ngangkat lan ngedhunake kendharaan ing papan sing sempit wis muncul.Lift mobil lan lift wis dadi indispensable ing kahanan iki.Desain iki cocok kanggo instalasi ing layanan otomotif, uga ing dealerships adol kendaraan, sing klien kita njupuk kauntungan saka.

Artikel iki saka pengalaman pelanggan saka Prancis, dealer mobil Porsche, nuduhake carane lift mobil bisa nambah papan parkir lan nggedhekake opsi panyimpenan kendaraan.

c56c141c-40e2-40cf-beed-490388fa89d5
013cb67a-5047-472a-a9ce-2f2f2460decf

Nalika lift mobil digunakake?

Obah kendaraan menyang tingkat ndhuwur ing garages multi-tingkat, parkir, pusat layanan lan pusat bakul otomatis mbutuhake nggunakake peralatan khusus (kanthi kamungkinan winates kanggo mbangun ramps kanggo garage lemah).Teknik kasebut minangka elevator mobil, sing ngrampungake masalah parkir mobil - luwih relevan kanggo warga ora mung megalopolises, nanging uga kutha-kutha cilik.

Kanthi bantuan lift mobil ing pusat blanja / ing dealer mobil, sampeyan bisa nyelehake mobil ing aula sales utawa pameran, uga ing sembarang lantai minangka bagéan saka iklan lan promosi.

Lift mobil, platform ngangkat, lift kargo saiki dudu kemewahan, nanging solusi teknis sing kompeten sing ngirit ruang, wektu lan dhuwit.

Solusi sing paling dipercaya kanggo mindhah peralatan otomotif dianggep minangka angkat hidrolik, sing paling aman lan umur layanan sing dawa.

Cara parkir

NGANGGO LIFT MOBIL

Kasus nalika mutusake kanggo tuku, regane luwih dhisik.Asring banget, tanpa nggunakake peralatan kasebut, ora bisa nyedhiyakake entri / akses menyang garasi.

Lift mobil digunakake kanggo ngangkut kendaraan vertikal saka lantai siji menyang lantai liyane.Tujuane kanggo nyuda pendhudhukan dalan kanggo nambah jumlah kendaraan sing bisa diparkir.Utamane kanggo tanah sing larang, lift mobil bisa nyuda biaya sakabèhé amarga kurang lahan sing dibutuhake kanggo parkir mobil sing padha.

 

Gampangngganti elevator mobil

Lift barang sing digunakake ing papan parkir utawa dealer mobil lan sapiturute bisa dadi seluler lan stasioner.

Dadi, kanggo elevator stasioner, pit dibutuhake kanggo instalasi.Lift seluler, ing sisih liya, ora mbutuhake pit, dene kanggo kenyamanan mobil nyopir ing platform lift, dilengkapi ramp.

 

POSISI SUPER TEPAT

QQ截图20201120154206 - 副本
bd1cf70c-a466-4e03-a73c-fb1a900f41c1

Faktor penting liyane ing elevator mobil sing berkualitas yaiku akurasi mandeg, amarga akurasi mandheg ing lift mobil luwih penting tinimbang karo penumpang.Yen mandheg saka lift penumpang sing ora akurat ora nyebabake alangan gedhe kanggo metu saka penumpang, banjur kanggo metu saka mobil, malah prabédan cilik ing tingkat lantai saka elevator lan lantai saka lantai bisa Ngartekno complicate mlebu utawa metu saka kabin.

c1173ec8-a13d-48d2-b9a6-de25a3a10018 - 副本
QQ截图20201120154255

Lift lan lift mobil bisa digunakake kanggo macem-macem tujuan, kalebu:

Dealer mobil

- kanggo mindhah mobil menyang

pusat pameran utawa

layanan mobil

Layanan mobil

- kanggo ngangkat mobil kanggo pengawasan

lan ndandani, nganti a

dhuwuré 2,5 meter;

Parkir mobil

- kanggo ngirit papan ing

area parkir (bisa uga

nginstal telung papan parkir

ing wilayah kanggo siji mobil);

Garasi multi-tingkat

- kanggo obah mobil saka

siji tingkat kanggo liyane

Pribadi lan administratif

garasi

- kanggo ngirit papan, mobil servis

QQ截图20201120154304

Keuntungan nggarap Mutrade:

  • TEKNOLOGI PRODUKSI MODERN
  • NATURAL STANDAR KUALITAS INTERNASIONAL
  • PENGIRIMAN PERALATAN SELURUH DUNIA
  • PRODUKSI SENDIRI
  • HARGA TERJANGKAU LAN WIDE RANGE
  • TRANSPARANSI ING KARYAWAN KARYA
  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Wektu kirim: Apr-28-2021
    8618766201898