Babagan Kita

Qingdao Mutrade Co., Ltd. minangka salah sawijining panyedhiya solusi parkir mekanik profesional paling awal ing CHINA. Kita setya

nyedhiyakake solusi parkir sing paling cocog lan efektif kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.

Napa PILIH KAMI

Saben produk sing disedhiyakake dening Mutrade wis diuji lan dianyari kaping atusan sajrone 10 taun kepungkur. Desain, bahan, prosedur produksi, pagawean pungkasan lan pengepakan lagi dianyari kanggo nyedhiyakake lift parkir sing luwih dipercaya kanggo para pelanggan.

Sistem parkir Mutrade ngidini pangguna ngoptimalake papan parkir kanthi solusi gampang, instalasi cepet, operasi sing gampang lan perawatan murah.

Struktur kasebut dikuatake kanthi khusus kanggo nggawa macem-macem jinis kendaraan. Dites karo akeh tes mbukak adhedhasar standar sing ketat ing macem-macem negara, ora ana sangsi manawa kabeh produk saka Mutrade bisa dipercaya kanggo nglindhungi pangguna lan kendaraan.

  • 90+ negara wis diinstal

  • Fitur keamanan macem-macem

  • Sertifikasi TUV

  • 20000+ pengalaman parkir

  • Koleksi sing Ditampilake

    Desain Lanjut, Pabrikan sing Tepat

    Dhaptar kasus

    Luwih-luwih
    • 01
      Angkat Parkir Sederhana

      Angkat Parkir Sederhana

      Jelajahi cara sederhana kanggo ngoptimalake papan parkir kanthi inovasi lan teknologi Mutrade
      Luwih-luwih
    • 02
      Sistem Parkir Otomatis

      Sistem Parkir Otomatis

      Temokake pengalaman babagan cara sistem parkir cerdas Mutrade sing anyar nggawa papan parkir luwih akeh tinimbang sing mbayangake.
      Luwih-luwih
    • 03
      Triple & Quad Parking Stackers

      Triple & Quad Parking Stackers

      Creative solution to increase the capacity of existing garage with compact and robust structure
      Luwih-luwih

    Pengalaman kelas kapisan

    Angkat lan sistem parkir mobil Mutrade nyedhiyakake sawetara solusi kreatif kanggo garasi winates kanggo nambah ruang parkir, ngoptimalake efisiensi ruang lan proses parkir mobil.

    Ayo miwiti.

    Kita kerja sama karo sampeyan kanggo golek solusi!

    Ahli sing duwe ilmu wis siyap ngrancang solusi parkir khusus kanggo papan sing sampeyan butuhake. Goleki langsung petik!

    HUBUNGI KAMU SAIKI
    
    Ngobrol Online WhatsApp!