Robotic paking design: mea e tatau ona e iloa

Robotic paking design: mea e tatau ona e iloa

 

FA'AVAE FA'A PATAKA ROBOTIC

A iai se faʻaiuga i luga o le faʻaogaina o masini mo le faʻatulagaina o pakaga, o le tulaga o le fatuina o se manatu paka, ana mea faʻapitoa ma, ioe, faʻatusatusa le tau o le paka robotic e sau.Ae a aunoa ma se suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga, e le mafai ona faʻatatauina le tau o le paka.

Ina ia mamanuina se paka taʻavale robotic, e manaʻomia le fatuina o se faʻafanua o faʻamaumauga muamua ma manaʻoga e paka ai, e pei ona taua i lalo:

1. Saili le tele o le pakaga, umi, lautele, maualuga.

2. Filifili le ituaiga o pakaga: tu sa'oloto pe fausia i totonu.

3. Fa'amanino po'o a tapula'a a'o fau.Mo se faʻataʻitaʻiga, tapulaʻa i luga o le maualuga, luga o eleele, i luga o le paketi, ma isi.

4. Fuafua le numera manaʻomia o avanoa paka i le pakaga.

5. Fa'ailoa le saoasaoa mana'omia o le tu'uina atu o se ta'avale e fa'atatau i le fa'amoemoe o le fale ma uta maualuga i le taimi mo le mauaina ma le tu'uina atu o ta'avale.

O fa'amaumauga uma e aoina e lafo i le Mutrade Engineering Center.

Faʻavae i luga o le auʻiliʻiliga o faʻamatalaga muamua uma, o loʻo saunia e le au faʻapitoa a Mutrade se fofo faʻatulagaina ma faʻatusatusa le tau o le paka robotic, lea o le a amanaia ma faapaleni ai faʻamatalaga muamua, faʻatapulaʻaina o loʻo i ai, ma, e taua, o le a maua le paleni sili ona lelei i le va o le faʻailoga manaʻomia mo le saoasaoa o le tuʻuina atu o taʻavale ma le paketi mo paka robotic.

Taua!O le atinaʻeina o le manatu o le paka robotic o se tulaga taua tele.Talu ai e fai ma faavae mo le mamanu o se fale paka, poʻo le fausiaina o se faʻalavelave atoa.O mea sese i le filifilia o se fofo faʻapitoa ma le fatuina o se fofo faʻatulagaina e mafai ona iu ai i mea sese e le mafai ona toe faʻaleleia i le fausiaina o le taʻavale paka, lea e oʻo atu ai i le le mafai ona faʻaaogaina se masini e teu ai taavale pe faʻaaogaina ma faʻatapulaʻa, faʻateleina le tau. o le paka, ma isi. O le mafuaaga lena e taua ai le faʻalagolago i le atinaʻeina o se manatu paka i tagata tomai faapitoa .

Ina ia maua se fofo faʻatulagaina mo lau nofoaga faufale, lafo se suʻesuʻega iinfo@qdmutrade.com

 

  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Taimi meli: Ian-13-2023
    8618766201898