O le paka muamua e tolu-dimensional poto na fausia i Anhua County

O le paka muamua e tolu-dimensional poto na fausia i Anhua County

faiga-taavale

“A uma ona ulufale i le pakaga, oomi le taofi lima, mulimuli i faatonuga, aveese le faʻata i tua ae alu i le faitotoʻa e paka ai le taʻavale."I le aso 1 o Iulai, i le uluai pakaga 3D atamai i Anhua County o loʻo i luga o le East Lucy Road i le Aai o Dongping, na valaʻaulia ai Mr. Chen, o se tagatanuu o Anhua, e iloa le paka.I lalo o le taʻitaʻiga naunautai a le aufaigaluega i luga o le saite, na aʻoaʻo ai Mr. Chen e paka na o ia i lalo ifo o le 10 sekone.

E matua fiafia lava Mr. Chen i le poto masani o le faʻaaogaina o le paka muamua otometi.Fai mai a ia, “Mai Zhendongqiao i Hengjie, o se nofoaga e fai si tamaoaiga i le itu i matu o Anhua County, ae matua tumu.I aso nei, o le tele o aiga e faʻatau taavale ma o mai i Hengjie e taʻalo ma faʻatau.Ua avea le paka ma mea tiga mo le toatele.I le taimi nei, o le fausiaina o taʻavale taʻavale e tolu-dimensional o le a foia ai faʻafitauli ua faʻalavelaveina i tatou mo se taimi umi.

O upu a Mr. Chen na faaalia ai le faamoemoe o tagata o le Itumalo o Anhua.Ina ia foia le faafitauli o le paka i le nofoaga autu faapisinisi a le Itumalo o Anhua, foia manaoga o tagata soifua ma faaleleia nofoaga lautele ma avanoa auaunaga mo le itumalo, ia Iulai 2020, e pei ona malilie i ai le Itumalo Itumalo ma le Komiti a le Malo, Anhua Meishan Urban Investment Group Co., Na amata fuafua ma fausia e le Ltd se pakaga 3D fa'atasi ma le tulaga moni i le itu i sasae o Lucy auala.

I le avea ai o se poloketi lagolago mo le ola, na lisiina e Meishan City Investment Group le 3D Park project o se tasi o galuega faatino faʻapitoa a le I Do Things for the Mass group o kamupani i le amataga o le fausiaina.

Ina ia puʻeina le vaitaimi o le fausiaina ma tuʻuina atu se meaalofa 100th anniversary mo le faʻavaeina o le pati, na fausia ai e Meishan Urban Investment Group se vasega faʻapitoa e tuʻu le fuʻa a le pati i le laina pito i luma o le poloketi.O sui o le pati ma taʻitaʻi na taʻimua i luga o le nofoaga o le poloketi, pulea lelei le saogalemu, tulaga lelei ma le fausiaina o le alualu i luma o le poloketi, galulue ovataimi ma vaavaaia le taimi o le fausiaina, faʻamaopoopo taimi ma foia faigata ma faʻafitauli o loʻo i ai i le faʻagasologa o galuega faufale ma faia ma le faamaoni. faamalieina o tagata Poloketi Tulaga e mafai ona tu i le suega o le taimi.

O le aofa'iga o le fanua o le paka atamai fa'ainisinia e 1243.89 sikuea mita, fa'atasi ai ma le aofa'i e 6 fogafale ma le 129 avanoa e paka ai.O le paka taʻavale e aofia ai se faʻavaa uʻamea, masini taʻavale, masini faʻapipiʻi masini, eletise ma le faʻaogaina otometi, faʻaogaina otometi, puipuiga afi, ma isi.

O le faletaavale faʻainisinia o le a faʻapipiʻiina i ni seti se lua o faiga, lua seti o felauaiga lautele atamai ma lua seti o faiga faʻatonutonu.;E fa seti o faiga masani inlet / outout system (turntable) o loʻo faʻapipiʻiina i le pusa ma le mea e ulu ai.E mafai ona ulufafo ma ulufafo taavale e aunoa ma le toe fuli.O le faletaavale otometi o le a faʻapipiʻiina foi i se masini mataʻituina tapuni tapuni, pulega o totogi ma le pulea o komepiuta.

“O le matou paka e matua atamai lava.E fa'aogaina se polokalame fa'atulagaina mo le fa'atonuina ma le fa'agaioiga.Leai se mana'oga mo le fa'atonutonuina o le lima i le taimi e paka ai ma si'itia.O le faiga ulufale ma alu ese e mafai ona sui 360 tikeri, ma e mafai ona gaoioi le taavale, saʻo i totonu ma fafo e aunoa ma le toe liliu.

O tagata faigaluega a le Meishan County City Investment Group na faʻatonuina tagatanuu na valaʻaulia e iloa le paka: "Ina ia paka le taavale , e manaʻomia e le avetaʻavale ona paka le taʻavale i le avanoa e paka ai i le faitotoa faʻalogo, ona faʻapipiʻi ai lea o le taavale e faʻaaoga saʻo. pepa fa'amaonia po'o foliga fa'ailoga.I le mauaina o le taavale, pe a uma ona swipe e le avetaavale le kata pe suʻesuʻe le code i luga o lana telefoni feaveaʻi e totogi ai le paka, o le a otometi lava le alu ifo o le taavale mai le pakaga i luga o le faitotoa ulufale / alu ese.Pe a toe foʻi le tulaga ma le taavale i le pakaga i le fogafale lona lua, e mafai ona alu ese le avetaavale.Pe o le paka po'o le pikiina o se ta'avale, o le faagasologa atoa e mafai ona mae'a i le 90 sekone.

O le galuega a le tolu-dimensional pakaga taavale o le a lelei le sologa lelei o taavale i totonu o le taulaga o Anhua County, faaitiitia le le lava o paka paka, ma e taua tele mo Anhua i le fausiaina o se aai atamai, atiina ae atamai felauaiga, ma le uunaia o le atinae o le tamaoaiga o le itumalo.

O lo’o fa’ailoa mai ua pasia le taliaina o le paka tele ma o le a fa’atinoina aloaia i se taimi lata mai.

  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Taimi meli: Iul-15-2021
    8618766201898