O LE A LE TULAFONO O LE FA'ATAUINA O PALA PATAKA I LE NOFOAGA?

O LE A LE TULAFONO O LE FA'ATAUINA O PALA PATAKA I LE NOFOAGA?

Faatasi ai ma le siʻitia o le tulaga o le soifuaga o tagata ma le televave o le faʻatupulaia o le numera o taʻavale, ua maualuga ai tagatatulaga manaomia paka.Faʻafetai i le faʻaogaina o le faʻaogaina o pakaga, e toʻatele tagata e fiafia i lenei faiga i olaga o tagata.I le taimi nei, o le toʻatele o tagata o loʻo faʻapipiʻiina le faʻaogaina o le pulega o paka, lea e le gata o loʻo i ai se maualuga maualuga o le atamai, ae e aumaia ai le faigofie ma le fiafia i olaga o tagata ma faʻaleleia atili o latou olaga.E fa'aleleia ai le lelei.O le fa'aogaina o le pakaga fa'ata'ita'i e le mafai ona suitulaga i le fa'afoeina o ta'avale a le nu'u, lea o lo'o fa'aalia i vaega nei.

1. O le tele o auala e molia ai, tali fetuutuunai i manaoga eseese pulega.
O le faʻaogaina o le taʻavale atamai o loʻo i ai auala faʻapitoa e totogi ai e mafai ona faigofie ona faʻafetaui manaʻoga o tagata faʻaoga eseese, e pei o tagata le tumau, tagata faʻapipiʻi, tagata faʻapitoa, tagata faʻaoga masina, ma isi.
2. O se tulaga maualuga o le masini, o le faʻaitiitia o le malosi o le aufaigaluega, o le faʻateleina o le pulega lelei.
O le faʻaogaina o le pulega o paka faʻataʻitaʻiga e faʻaaogaina ai tekinolosi faʻapitoa, e pei o tekinolosi kata atamai, tekonolosi Bluetooth, tekonolosi faʻamaonia ipu laisene, ma isi mea, e mafai ona iloa ai le faʻaogaina otometi, faʻaleleia le lelei o le pulega ma faʻaitiitia le tau o tagata faigaluega.
3. Faʻateleina le maualuga o le saogalemu ma puipuia le gaoi o taavale.
O le faʻaogaina o le paka faʻataʻitaʻiga ua faʻapipiʻiina i mea puʻeata mataʻituina, e mafai ona otometi ona puʻeina ma faʻatusatusa taavale o loʻo sau ma fafo, puipuia lelei le gaoi o taʻavale, ma maua se faʻamaoniga lelei mo taʻavale lautele.
4. O le faiga e faigofie ona faʻaoga, faigofie ona faʻaogaina ma faʻaogaina, ma o mea e paka ai taavale e faʻapipiʻiina i le leo faʻapipiʻi komepiuta, fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga, faʻamalamalama Saina ma le Igilisi, faʻaaliga faʻafuainumera, faʻamaumauga otometi avanoa paka, faʻavave tulaga atoatoa, ma isi. lea e faigofie mo tagata faʻaoga.
5. Fa'aogaina le fa'aogaina o le fa'aogaina o le komepiuta, fa'atonuina, o totogi uma e fa'amauina i totonu o le faiga, e sa'o le fa'atonuina, ae o lo'o i ai fo'i le tele o auala e tapunia ai le fa'aogaina o avanoa e aloese ai mai le leiloa o tupe, e puipuia ai tupe maua.

234234

  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Taimi meli: Mati-26-2021
    8618766201898