STØRSTE UNDERJORDISKE SMART GARAGE Idriftsat I SYDVESTKINA

STØRSTE UNDERJORDISKE SMART GARAGE Idriftsat I SYDVESTKINA

Reporteren erfarede fra 11th Bureau of China Railway, at den 29. marts afsluttede datterhospitalet for traditionel kinesisk medicin ved Southwest Medical University of Luzhou, bygget af det sjette selskab fra 11th Bureau of China Railway, prøvedriften og gik officielt ind på scenen af fuld drift.Tilknyttet Traditional Chinese Medicine Hospital fra Southwestern Medical University er et stort specialiseret hospital i Luzhou by med et gennemsnitligt dagligt ambulant volumen på næsten 10.000 og et gennemsnitligt dagligt flow på over 3.000 køretøjer.Konventionel parkering er ikke i nærheden af ​​at imødekomme hospitalets enorme efterspørgsel, og trængslen i og omkring hospitalet er mærkbar på grund af mangel på parkeringspladser.

Det intelligente stereogarage-projekt blev udviklet i fællesskab af Kinas 11. jernbanebureau og Luzhou Health Commission i PPP-tilstand.Det er en underjordisk intelligent 3D-garage med flest parkeringspladser og et område i det sydvestlige Kina.Garagen er placeret i Longmatang-distriktet i Luzhou City, Sichuan-provinsen, og har et samlet bebygget areal på omkring 28.192 kvadratmeter.Den har tre ind- og udgange, 16 udgange og i alt 900 parkeringspladser, heraf 84 intelligente mekaniske parkeringspladser og 56 almindelige parkeringspladser.Sammenlignet med en traditionel garage har en smart stereogarage mange fordele med hensyn til pladsudnyttelse, gulvplads, byggecyklus, parkeringseffektivitet og smartisering.

Det største højdepunkt i garagen er introduktionen af ​​24 italienske 9. generations CCR ”car moving robots”.Det er en slags smart bærevogn med gå- og bærefunktioner.Når chaufføren nærmer sig indgangen og udgangen af ​​garagen, kan han efterlade bilen til opbevaring eller forlade garagen automatisk ved hjælp af en manipulationsrobot, blot ved at trykke på en knap (gem eller hent) på garageindgangsterminalen.Hele processen med at parkere eller hente en bil tager omkring 180 sekunder.Dette sparer parkeringstid betydeligt, løser effektivt problemet med parkering af de fleste patienter og trafikpropper.

Garagen bruger infrarød scanning, der automatisk registrerer køretøjets længde.Systemet vælger en passende parkeringsplads i henhold til køretøjets længde og højde.

向文勇

 

  • Tidligere:
  • Næste:

  • Indlægstid: 09-04-2021
    8618766201898