IA SILI SE VAEGA FOU I LOU TOTOGI VAEGA

IA SILI SE VAEGA FOU I LOU TOTOGI VAEGA

paka-fa'alavelave-o-masani-fa'afitauli_1454-571

TO le televave o le faʻaogaina o le afi e mafua ai le tele o faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le tuai i le atinaʻeina o felauaiga: le faʻaogaina o le auala, leai se fausaga talafeagai o auaunaga, leai se paka i nofoaga o feoaiga mamafa, nofoaga e nonofo ai ma isi. i le tulaga lelei o le olaga i aai tetele.

O le saoasaoa o le fausiaina o fale e taʻitaʻia ai le faʻaleagaina o le siosiomaga o le taulaga ma mafua ai le suiga o le faʻaogaina o vaʻa taʻavale i vaega o taulaga.

LE LEAI O VAEGA TATAU TA'ATA

E FA'AMATALAGA MO TAGATA NOFOAIGA I MEGAPOLISES

Stalu ai o fale taʻavale ma pakaga o loʻo i ai nei e masani lava ona mamao ese mai nofoaga e nonofo ai poʻo fale faigaluega, o le tele o tagata e ona taʻavale e fiafia e paka a latou taʻavale i nofoaga sese, e mafua ai le vevesi o taavale, faʻalavelave faʻafuaseʻi, o nisi taimi e poloka ai le auala o taavale faʻafuaseʻi, ma i le i le taimi lava e tasi e lamatia ai le sala tupe.

seti-fa'a-ta'avale-fu'a-set_1284-18311

O le isi fa’afitauli o le tulaga lea o lo’o iai nofoaga e paka ai ta’avale.O le to'atele oi latou e le fa'aoga tatau lo latou nofoaga.Faatasi ai ma le faʻaoga tatau ma le faʻaogaina lelei o le pakaga, o le numera o pakaga o le a faʻateleina i le 3, pe faʻa 4 taimi.

Thee na'o le fa'atuputeleina o le aofa'i o nofoaga e paka ai le ta'avale.Ma e aunoa ma se avanoa faaopoopo, lea e le lava le sapalai i totonu o aai tetele, na o le pau lava le fofo o le faʻaaogaina o faʻaonaponei faʻanofo taavale ma faiga e teu ai taavale.

TALA TELE FA'AVAEGA

Fa'apipi'i ta'avale vai

I tulaga faʻaonaponei, o le faʻaogaina o le hydraulic multi-level car stacker o le fofo sili lea ona lelei i le faʻafitauli o le leai o se avanoa e paka ai taavale, lea e faʻamautinoa ai le faʻaaogaina umi o nofoaga paka, ma o le filifiliga sili lea ona aoga, talu ai e mafai ai. e fa'ateleina avanoa paka, aua e maua ai le fa'aputuina o le tasi ta'avale i luga a'e o le isi e o'o i le 4 maualuga.Mutrade o loʻo ofoina atu ituaiga e lua o faʻapipiʻi taʻavale e sili ona suia -Hydro- Paka 3130maHydro- Paka 3230.

Hydro-Paka 3130

Hydro-Paka 3230

E mafai ona fa'apipi'i nei mea fa'aputu ta'avale i totonu ma fafo (fa'ata'ita'iga i le teritori o paka ta'avale tatala).O le fa'apipi'iina o le Hydro-park 3130 e fa'atoluina le malosi o nofoaga masani e paka ai ta'avale, ma o le Hydro-Park 3230 e mafai ai ona fa'aluaina le malosi o se paka ta'itasi.Tau maualalo e mafai ai ona e vave toe faʻaleleia tau.E le gata i lea, o le faʻaaogaina o meafaigaluega faʻapitoa faʻapitoa faʻapitoa e faʻateleina ai le maualuga o le faʻalapotopotoga i mata o tagata faʻatau, malo ma e oʻo lava i tagata faigaluega.

O le fa'aogaina o le Si'i Fa'anofoaa'i Tulaga Maualuga e iai fa'amanuiaga manino e fa'amatala tele

01

Malosiaga maualuga tau tamaoaiga

Faiga faigofie ma le faʻataʻitaʻiga atamai o nei faʻataʻitaʻiga o lona uiga e faʻaitiitia le tau e oʻo lava i le tausisia o tulaga saogalemu saogalemu.

02

Tau tausiga maualalo

O le faʻaogaina faigofie ma le faʻapipiʻiina o nei faʻapipiʻi e fetaui ma le manaʻoga mo le saogalemu ma le faʻamaoni o mea e paka ai taavale, ma faʻaitiitia le tau o le faʻaogaina ma le tausiga.

03

Fa'apipi'i vave ma faigofie⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Fuafuaga faʻapolofesa ma tufatufaina faigofie o faʻapotopotoga faʻamautinoa le faʻapipiʻiina faigofie.E le gata i lea, o se faʻamatalaga auiliili o le faʻatinoga ma ata tusi o loʻo aofia i totonu o le seti atoa o le tuʻuina atu o meafaigaluega, lea e faʻamautinoa ai le faʻapipiʻiina ma le faʻaogaina faigofie.

04

Hydraulic "malosi"

O le faʻaaogaina o se taʻavale hydraulic e maua ai le maualuga o le faʻaogaina o le saoasaoa.O le tulaga e agai i lalo ona o le kalave e faʻaumatia ai le faʻaaogaina o le malosi o le masini eletise.

I le Hydro-Park 3130 & 3230 faʻataʻitaʻiga, pe a faʻapipiʻi le tele o meafaigaluega lata ane, ina ia faʻasaoina avanoa ma tau, o pou ogatotonu e mafai ona faʻasoa ma se isi iunite e tuʻufaʻatasia i laina o le tele o iunite.

05

Fa'asoa meli

O le isi tulaga lelei o le faʻapipiʻiina o le Hydro-Park 3130 & 3230 e mafai ona tuʻufaʻatasia i soʻo se galuega e teu ai taavale.

06

Tuufaatasiga

Ytaliga o le poto masani ua mafai ai ona tatou faia ni ofo tulaga ese moni.O galuega faʻatulagaina faʻatasi ma le poto masani o le au suʻesuʻe o le a mafai ona faʻataunuʻuina ou manaʻoga i se tasi masini faʻapitoa e aoga mo oe mo le tele o tausaga, aua o le averesi o lona ola galue o le siʻitia e 25 tausaga pe sili atu.

  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Taimi meli: Me-26-2020
    8618766201898