O le paka muamua a le Itumalo o Jiangyan Taizhou o le a fa'agaioia aloa'ia 3D!

O le paka muamua a le Itumalo o Jiangyan Taizhou o le a fa'agaioia aloa'ia 3D!

I ni nai aso talu ai, i luga o le nofoaga o se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga tolu-ituaiga paka i sasaʻe o le Falemaʻi a Tagata, o loʻo faʻamaeʻaina e tagata faigaluega meafaigaluega e sauniuni ai mo le faʻaaogaina aloaia.O le fa'ai'uga o Me o le a fa'atinoina aloaia ai lea galuega.

Ole paka ta'avale e tolu-dimensional e aofia ai se vaega e tusa ma le 4566 m², o le fale e tusa ma le 10,000 m².E vaevaeina i luga o fogafale tolu, faatasi ai ma le aofaʻi o 280 pakaga (e aofia ai le reservation), e aofia ai le 4 "fast charging" paka paka i luga o le fogafale i lalo ma le 17 "slow charging" paka i luga o le fogafale lua.I le taimi o le faʻataʻitaʻiga saoloto, e sili atu i le 60 taʻavale na paka i aso uma i le tulaga muamua.A maeʻa le uta aloaia, o auala eseese e totogi ai e pei o totogi taimi, tau faʻatapulaʻa o aso taʻitasi, tau o afifi masina ma tau o afifi taʻitasi o le a talia mo tagata lautele e filifili.O le tulaga o le totogiina o le paka e la'ititi la'ititi nai lo isi pakaga.I le faaopoopo atu i nofoaga e paka ai taavale, o le togalaau o le taualuga e leai se totogi e asiasi ai.

A fa'atusatusa i le paka fa'atasi, e fa avanoa susulu i le pakaga.

O le mea muamua o le fa'asao lelei o fanua, fa'aagaga avanoa mo se fa'aopoopoga ma fa'asao se "mechanical" paka ta'avale i luga o le fogafale tolu, pe a ma le 76 pakaga.
Lona lua, ia faʻamaonia le fausiaina o le siʻosiʻomaga, le faʻatulagaina o le taualuga o le togalaau, faʻatoʻaga i luga o le facade, faʻatoʻaga o totonu ma teritori lata ane, faʻatasi ai ma se vaega e sili atu i le 3000 sikuea mita.
Lona tolu, o le mamanu e faʻalelei, faʻatasi ai ma se puipui puipui uʻamea uʻamea i luga o le facade, ma se lagona malosi o le laina;O fata ta'itasi o lo'o i ai se fausaga ga'o ma sili atu le fa'aogaina.
Lona fa, e tele auala e totogi ai.Fa'ailoa se faiga fa'atutusa e le tu'i fa'atasi ma WeChat faiga totogi e fa'afaigofie ai le totogiina o paka mo sitiseni.

2021043015511848703

  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Taimi meli: Me-27-2021
    8618766201898