Produktet

Produktet


Mutrade Industrial Corp. prezantoi pajisjet e saj mekanike të parkimit të makinave që nga viti 2009 dhe po fokusohet në zhvillimin, projektimin, prodhimin dhe instalimin e zgjidhjeve të ndryshme të parkimit të makinave për të rritur më shumë hapësira parkimi në garazhe të kufizuara në të gjithë botën. Duke ofruar zgjidhje të përshtatshme, produkte të besueshme dhe shërbime profesionale, Mutrade po mbështet klientët në mbi 90 vende, duke u shërbyer për zyrat e qeverisjes vendore, shitësit e automjeteve, zhvilluesit, spitalet dhe banesat private, etj. Duke qenë prodhuesi i famshëm i pajisjeve mekanike të parkimit të makinave në Kinë, Mutrade është e përkushtuar të ofrojë vazhdimisht produkte inovative dhe të shkëlqyera për t'u bërë lider në ofruesit e zgjidhjeve mekanike të parkimit të makinave.

8617685479108