Tentang Kami

Qingdao Mutrade Co., Ltd. nyaéta salah sahiji panyadia solusi parkir mékanis profésional pangheubeulna di CHINA. Kami komitmen ka

nyadiakeun solusi parkir paling merenah tur ongkos éféktif pikeun konsumén urang sakuliah dunya.

Naha milih kami

Unggal produk anu disayogikeun ku Mutrade parantos diuji sareng diropéa ratusan kali dina 10 taun katukang. Desain, bahan, prosedur produksi, pagawean jeung bungkusan keur diropéa pikeun nyadiakeun lifts parkir beuki loba dipercaya pikeun konsumén urang.

Sistem parkir Mutrade ngamungkinkeun pamaké pikeun gampang ngaoptimalkeun spasi parkir ku solusi basajan, instalasi gancang, operasi merenah tur pangropéa béaya rendah.

Strukturna dikuatkeun khusus pikeun ngangkut sababaraha jinis kendaraan sacara stabil. Diuji ku seueur tés beban dumasar kana standar anu ketat di nagara-nagara anu béda-béda, teu aya ragu yén sadaya produk tina Mutrade tiasa salawasna dipercaya pikeun ngajagi pangguna sareng kendaraan.

  • 90+ nagara dipasang

  • Sababaraha fitur kaamanan

  • TUV disertipikasi

  • 20000+ pangalaman parkir

  • Koléksi Diulas

    Desain canggih, Manufaktur tepat

    Daptar kasus

    Tambih deui
    • 01
      Lift Parkir basajan

      Lift Parkir basajan

      Jelajahi cara saderhana pikeun ngaoptimalkeun tempat parkir ku inovasi sareng téknologi Mutrade
      Tambih deui
    • 02
      Systems Parkir otomatis

      Systems Parkir otomatis

      Milarian pangalaman ngeunaan kumaha sistem parkir pinter Mutrade énggal ngajantenkeun tempat parkir langkung seueur tibatan anu anjeun bayangkeun.
      Tambih deui
    • 03
      Tripel & Quad Parkir Stackers

      Tripel & Quad Parkir Stackers

      Solusi kreatif pikeun ningkatkeun kapasitas garasi anu tos aya kalayan struktur anu kompak sareng kuat
      Tambih deui

    Pangalaman kelas munggaran

    Lift parkir mobil Mutrade sareng sistem nyayogikeun sababaraha solusi kreatif pikeun garasi terbatas pikeun ningkatkeun tempat parkir, ngaoptimalkeun efisiensi rohangan sareng prosés parkir mobil.

    Hayu urang ngamimitian.

    Kami damel sareng anjeun pikeun milarian solusi!

    Ahli sareng taun pangaweruh siap ngarancang solusi parkir khusus pikeun rohangan anu anjeun peryogikeun. Kéngingkeun kutipan langsung!

    KONTAK KAMI AYEUNA
    
    8617685479108