PAKA FA'A'UINA: O SE FOFO TAMAITI I LE FA'afitauli o paka

PAKA FA'A'UINA: O SE FOFO TAMAITI I LE FA'afitauli o paka

Ua mavae aso na fa'atau ai e le au ta'avale se fale fou, e le'i mafaufau i le mea e teu ai a latou ta'avale.E mafai lava ona tu'u le ta'avale i se pakaga ta'avale i totonu o le lotoa po'o le savali mamao mai le fale.Ma afai ei ai se fale taʻavale faletaavale lata ane, o se meaalofa o le taunuuga.I aso nei, o faletaavale o se mea o le taimi ua tuanaʻi, ma o le maualuga o le faʻaogaina o le faitau aofaʻi ua sili atu ona maualuga.E tusa ai ma fuainumera, i aso nei o le tolu o tagata nofoia o megacities o loʻo i ai se taavale.O le i'uga, o fanua o fale fou e ono liliu atu i se pakaga fa'aletonu ma ta'avale auala nai lo se mutia lanu meamata.E le mafai ona tautala i se faʻamafanafanaga mo tagata nofoia ma le saogalemu o tamaiti taʻalo i totonu o le fanua.
O le mea e lelei ai, i le taimi nei, o le tele o tagata atinaʻe latou te faia se auala faʻapitoa i le faʻatulagaina o avanoa ola ma faʻatinoina le manatu o se "fale e aunoa ma ni taʻavale", faʻapea foʻi ma le mamanu o pakaga.

图片12

Ta'avale atamai

Ina ia foia le faafitauli o le leai o se pakaga taavale i le salafa o le lalolagi, tele-tulaga masini paka taavale ua faaaogaina mo le silia ma le 50 tausaga, lea e lua tulaga lelei nai lo paka taʻavale masani - sefe nofoaga paka ma le mafai ona faaitiitia le auai o tagata ona o atoa po'o se vaega otometi o le faiga paka.
O le faiga faʻapitoa mo le mauaina ma le tuʻuina atu o se taʻavale e mafai ai ona e faʻaogaina se avanoa maualalo - o le paka mo le tasi taavale e na o sina lapoʻa tele nai lo le tele o le taavale lava ia.O le gaioiga ma le teuina o taʻavale e faʻatinoina e faʻaaoga ai auala faʻapitoa eseese e mafai ona faʻagasolo i luga, faʻalava pe faia se U-turn.O ia pakaga atamai e mana'omia tele i Iapani, Saina, Amerika ma le tele o atunuu Europa.O aso nei e moni i le lalolagi atoa.

Tulaga lelei ole Ta'avale Ta'avale

Talu ai o le pakaga e tele-tulaga, o le fesili muamua e tulaʻi mai o le mama o vaega pito i lalo, aua o uili palapala ma susu o taʻavale maualuluga, faʻatasi ma le kalave, e mafai ona faʻalavelave.O le au inisinia a Mutrade na faʻalogo lelei i lenei tulaga - o faʻamaufaʻailoga faʻamaufaʻailoga ua faʻamaufaʻailogaina atoa, lea e le aofia ai le avanoa o palapala, vai timu, vailaʻau ma faʻailoga o suauʻu oloa o loʻo oʻo i luga o taavale i lalo.E le gata i lea, o faiga fa'a otometi e iai le tele o mea lelei nai lo paka ta'avale masani.

Mutrade tower parking system otometi pakaga robotic system multilevet ATP 10

Muamua lava, o lesaogalemu.Ua mamanuina le masini paka i se auala e le fegalegaleai ma le tino o le taavale, ae na o le paʻi i paʻu.O lenei mea e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le faʻaleagaina o le taʻavale i le zero.I le lalolagi, o ia pakaga taavale e salalau lautele ma e manatu e matua saogalemu lava, aua o vaega uʻamea ua fuafuaina mo se olaga umi.

Sefe taimi taua. O paka ta'avale e fa'asaoina ai i tatou mai le ta'avale ma su'e se avanoa e paka ai fua.E manaʻomia e le avetaʻavale naʻo ni nai gaioiga - tuʻu le taʻavale i se nofoaga patino ma faʻagaoioia le faʻavae e ala i le faʻaogaina o se pepa faʻaeletoroni, ma o le a faia e le robot isi mea.
Siosiomaga faauo. Aua nei galo i totonu o pakaga e le otometi, o le tele o taavale e feoai i taimi uma i totonu o se avanoa puipui.O le fale e tatau ona faʻapipiʻiina i se faʻaogaina lelei o le ea e mafai ai ona faʻasaoina le potu mai le faʻaputuina o kasa faʻafefe.E leai se fa'aputuga fa'apenei o kasa i totonu o pakaga ta'avale.

paka ta'avale mutrade faiga fa'a otometi
Faiga fa'atotonuga fa'aototometi Mutrade paka ta'avale fa'aototometi 3
Faiga fa'aototometi fa'aototometi Mutrade kapoti paka ta'avale masini

Afai tatou te talanoa e uiga itausiga,ona maua ai lea o le avanoa e paka ai masini, e leai se manaʻoga e toe faʻaleleia le auala ma puipui, e le manaʻomia le tausia o le malosi o le ea, ma isi. O paka faʻainisinia e faia i vaega uʻamea o le a umi se taimi, ma le leai. o kasa fa'a'avevela i totonu o le pakaga e fa'aumatia ai le mana'oga mo faiga fa'alelei.

filemu o le mafaufau. O le paka atoatoa robotic e faʻaumatia ai le avanoa e le faʻatagaina ai le ulufale atu i totonu o le pakaga, lea e faʻaumatia ai le gaoi ma le faʻaleagaina.

E pei ona mafai ona tatou vaʻaia, faʻaopoopo i le tele o avanoa avanoa, o pakaga atamai e faigofie tele ona faʻaoga.O le mea lea, e mafai ona finauina o le faʻaogaina o nofoaga paka o loʻo avea ma tulaga faʻavaomalo i le lalolagi atoa, lea e leʻi foia ai le faʻafitauli o le leai o se paka.

  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Taimi meli: Sep-12-2022
    8618766201898