AUTOMATISK TÅRN PARKERINGSSYSTEM

AUTOMATISK TÅRN PARKERINGSSYSTEM

10

Bilboomet, der er opstået i verden, er støt
førte byer til parkeringskollaps.
Heldigvis er Mutrade klar til at redde byernes fremtid.


22

                                                  

Hvorfor

tårnparkering og ikke almindelig parkering?

                                                                                                                                                                                                                                                                

To nøgleord: spar plads.Ved hjælp af automatiserede tårnparkeringssystemer reducerer du arealet til parkering markant og frigør derved et mangelfuldt areal.
Den største fordel ved tårnparkering i flere niveauer er minimumsarealet til parkering af mindst 20 og maksimalt 70 biler.I planen dækker det ene system et areal på 3-4 biler.
Derfor er moderne tårnparkering rationel at bruge på steder, hvor omkostningerne til jord er ekstremt høje.Det vil sige, at disse parkeringspladser på flere niveauer bruges effektivt i store byer.

55            Med et lavt niveau af støj og vibrationer er Tower-parkeringspladser stille og roligt fastgjort til firewall-væggene i boliger og offentlige bygninger.Takket være kompaktheden giver en sådan typisk parkering dig mulighed for at placere flere dusin biler afhængigt af antallet af niveauer.

            På grund af det faktum, at dette projekt er placeret i Costa Rica, hvor de lokale seismiske stabilitetskrav er meget høje, har vi styrket strukturen.Basen er også designet i nøje overensstemmelse med standarderne.

4

22

         For at parkere køretøjet skal føreren køre bilen ind i ind-/udgangskabinen på det automatiske system og udføre følgende trin:
         1. Sluk motoren;
2. Aktiver håndbremsen;
3. Lad bilen stå, så systemet kan parkere.

         Ved at forlade bilen, hver chauffør, ved at bruge et IC-kort eller berøringsskærm aktiveres et automatisk parkeringskontrolsystem, der placerer bilen i et lagerrum.Flytning af en bil på Tower-parkeringspladsen sker uden chaufførens deltagelse.
Bilreturnering udføres på lignende måde.
         Ved at feje IC-kortet eller indtaste pladsnummeret på betjeningspanelet modtager parkeringsstyringssystemet information og får bilen til at sænke sig ned til udgangen/indgangen ved hjælp af en højhastighedslift inden for kort tid (på et minut).På begge sider af liften er paller med biler.Den ønskede platform bevæger sig automatisk og hurtigt til indgangsniveauet.
         Parkeringssystemet af tårntype er individuelt designet og bygget til forskellige klasser af køretøjer under hensyntagen til deres vægt og dimensioner.
  • Tidligere:
  • Næste:

  • Indlægstid: 21-apr-2020
    8618766201898