FA'ATA'U TOTO'O LE TOTOMA

FA'ATA'U TOTO'O LE TOTOMA

10

O le saoasaoa o taavale ua tulai mai i le lalolagi o loo faifai pea
taʻitaʻia le faʻaputuina o taulaga i le paʻu o paka.
O le mea e lelei ai, ua sauni Mutrade e faʻasaoina le lumanaʻi o taulaga.


22

                                                  

Aisea

paka o le olo ae le o paka masani?

                                                                                                                                                                                                                                                                

Lua upu autu: faasaoina avanoa.O le fa'aogaina o faiga fa'a otometi, e te fa'aitiitia ai le nofoaga mo pakaga, ma fa'asa'oloto ai se vaega e le'o lelei.
O le aoga tele o le tele-level tower parking o le pito maualalo mo le paka a le itiiti ifo i le 20 ma le maualuga o le 70 taavale.I le fuafuaga, e tasi le faiga e aofia ai se vaega o le 3-4 taavale.
O le mea lea, o paka fa'aonaponei fa'aonaponei e talafeagai le fa'aoga i nofoaga e taugata tele le tau o fanua.O lona uiga, o nei pakaga e tele tulaga e fa'aoga lelei i totonu o taulaga tetele.

55            Faatasi ai ma se tulaga maualalo o le pisapisao ma le vibration, Tower paka taʻavale faʻapipiʻi filemu i puipui afi o fale nofoia ma fale faitele.Faʻafetai i le faʻapipiʻi, o se tasi o paka masani e mafai ai ona e tuʻuina le tele o taseni taavale e faʻatatau i le numera o tulaga.

            Ona o le mea moni o lenei poloketi o loʻo i Costa Rica, lea o loʻo manaʻomia ai le faʻamautuina o le malū i le lotoifale, ua matou faʻamalosia le fausaga.O le faʻavae ua mamanuina foi e tusa ai ma tulaga masani.

4

22

         Ina ia paka le taavale, e tatau i le avetaavale ona ave le taavale i totonu o le potu ulufale / alu ese o le masini otometi ma faatino laasaga nei:
         1. Tape le afi;
2. Fa'aaoga le taofi lima;
3. Tuu le taavale ina ia mafai e le faiga ona paka.

         O le tu'ua o le ta'avale, aveta'avale ta'itasi, e ala i le fa'aogaina o se IC card po'o le pa'i mata'itū e fa'agaoioia ai se faiga fa'a otometi e tu'u ai le ta'avale i totonu o se mea e teu ai.O le faʻanofoina o se taʻavale i le paka o le Tower e tupu e aunoa ma le auai o le avetaavale.
O le toe faafoiina o taavale e faia i se auala faapena.
         E ala i le saluina o le IC-card poʻo le faʻaogaina o le numera o le taʻavale i luga o le vaega faʻagaioia, e maua ai e le pulega o paka faʻamatalaga ma faʻaititia ai le taʻavale i lalo i le ulufaʻailoga / ulufale e faʻaaoga ai se siʻi i luga o le saoasaoa i totonu o se taimi puupuu (i le minute e tasi).I itu uma e lua o le lifi o loʻo i ai palleti ma taavale.O le tulaga mana'omia e otometi ma vave alu i le tulaga ulufale.
         O le 'olo-type parking system e fa'atulagaina ta'ito'atasi ma fausia mo vasega eseese o ta'avale, e fa'atatau i lo latou mamafa ma fua.
  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Taimi meli: Apr-21-2020
    8618766201898