PAKA FA'ATA'U MESIN = FAASAO LE VAEGA I LE NU'U

PAKA FA'ATA'U MESIN = FAASAO LE VAEGA I LE NU'U

O tausaga taʻitasi e tuʻufaʻatasia ai e le kamupani Dutch TomTom, e lauiloa mo ana folau, se faʻavasegaga o taulaga i le lalolagi e sili ona pipii auala.I le 2020, 461 aai mai le 57 atunuu i luga o le 6 konetineta na aofia ai i le lisi o le Traffic Index.Ma o le nofoaga muamua i le faatulagaga na alu i le laumua o Rusia - le aai o Moscow.

O 'a'ai pito i luga e lima o lo'o i ai le tele o feoaiga i le 2020 na aofia ai fo'i Initia Mumbai, Colombian Bogota ma Filipaina Manila (53% fa'atatau mo nei mea uma) ma Turkish Istanbul (51%).O 'a'ai pito i luga e 5 o lo'o iai le tele o feoaiga i luga o auala e aofia ai le American Little Rock, Winston-Salem ma Akron, fa'apea fo'i ma le Spanish Cadiz (8% ta'itasi), fa'apea fo'i le Greensboro High Point i le Iunaite Setete (7%).

Mea moni itiiti ma leai se uiga.Ina ia teuina le 5 miliona taavale a Muscovites i le tasi laulau (e tusa ai ma le resitalaina ma leoleo o taavale), 50 miliona sikuea mita e manaʻomia.(50 sq. Km.) O le nofoaga mama, ma mo nei taavale uma e mafai lava ona pasia, e tatau i le 150 sq. Km.I le taimi lava e tasi, o le teritori i totonu o le Moscow Ring Road (le ogatotonu o Moscow) e nofo i le 870 sq. Km.O lona uiga, faatasi ai ma se tulaga e tasi o taavale a Muscovites, 17.2% o le taulaga atoa o loʻo nofoia e latou.Mo se faatusatusaga, o le eria o'sone lanu meamata uma i Moscow e 34% o le teritori.

Afai e te tuʻuina taavale i lalo o le eleele paka taʻavale, tele-level parking system, ona faʻaogaina lea o le nofoaga o le taulaga o le a sili atu ona faʻamaonia.Pe a fa'aogaina le tele o tulaga o pakaga, o le fa'aogaina o le fa'aogaina o avanoa i le taulaga e fa'atupula'ia tele, e fa'atatau i le aofa'i o tulaga i totonu o sea pakaga.

Ole pakaga fa'ainisinia sili ona lelei, aua latou te le mana'omia se fa'atolu ona fa'aogaina avanoa mo ta'avale ta'itasi ona o le fa'atonutonuina o le robotic ma le fa'atulagaina o ta'avale.

Va'ai faalemafaufau pe fia le avanoa e mana'omia mo ta'avaleon le ata?Ma o lea e matua fa'apipi'i fa'atasi.E moni, o le paka taʻavale lava ia e foliga mai e le manaia tele, ae leai se tasi e faʻalavelave e fai se facade?) O le tau o le mataupu e faʻatusatusa i le tau o se faletaavale, ae sili atu ona faigofie, aua o le pakaga e mafai (ma e tatau ona) tu saʻo i tafatafa o le fale (ofisa) ma le mamao i le faitotoa o le a matua laʻititi lava.

图片12

I le taimi nei, a o mafaufau le pulega o Moscow ma le aufaipisinisi e uiga i le faafitauli, i se isi aai Rusia, Yakutsk, ua uma ona gaoioi!

图片14

E oo mai i le taimi nei, i le aai o Yakutsk, faatasi ai ma le lagolago a le Pulega Faaitumalo, ua uma ona faia se pakaga taʻavale o le ituaiga PUZZLE, na fausia e Mutrade.Ua uma ona matauina e le toʻatele o le fausiaina o nofoaga e paka ai le tele o tulaga e le manaʻomia ai ni nofoaga tetele, e mafai ona tuʻu le paka i luga o le 150 sq.

mutrade viktoriya@qdmutrade.com faiga fa'atagata ta'avale paso paka ta'avale ta'avale

E mafai fo'i ona fo'ia le fa'afitauli ole paka ile -50°.
Seʻi manatu i se aai e iai le tau mālūlū mo le valu masina, ma o le tolu o po o polar.O le vevela e pa'ū i le -50 ° i po o Ianuari, ma e le oso aʻe i luga -20 ° i le ao.I lenei tau, e le toʻatele tagata e fia savavali pe ave felauaiga lautele.O le mea lea, i Yakutsk, e 80 afe taavale i le 299 afe tagata.

图片15

 

I le taimi lava e tasi, e faatoluina le itiiti o avanoa paka i totonu o le taulaga nai lo taavale: 7 afe mo le 20 afe taavale.
E mafai ona foia le faʻafitauli e paka ai le tele o tulaga: o le mea e lima faletaavale, ua faia e Mutrade 29 avanoa.

图片1 图片2

图片18

  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Taimi meli: Iuni-10-2021
    8618766201898